tirsdag 3. mars 2009

Boligkrøll

Jeg liker ikke tanken på å skrive så mye negativt her inne, for jeg vil at dette skal være en "positiv oase" for meg selv, et sted hvor jeg kan tenke på de positive tingene i livet... Men litt må jeg bare ha ut..! Midt i flyttingen oppdaget jeg muggsopp på begge soverom i nye leiligheten!!
Utleier har vært der i dag og sett og har sagt at han skal ordne opp i det snarest... så det ikke da jeg var på visning, alt er nyoppusset og fint så jeg tenkte ikke så langt en gang.
Alle tingene våre står der, men vi har ikke flyttet inn. Tør ikke å sove i sånt så vi sover hos moren min. Mistet totalt lysten på å pakke ut mer også så det står esker og ting overalt i leiligheten og alt er totalt kaos!! :( skikkelig surt! Har flyttet fra problemer, til problemer!! Lærer visst aldri...
Men, det ordner seg nok til slutt. Har ikke betalt depositum, og om det dukker opp noe annet så flytter vi med en gang! Hvis ikke så får vi bare holde ut hos moren min mens ting blir ordnet opp. Også jeg som har gledet meg SÅ til å ordne og pynte opp i ny bolig da, ja, ja... Det får bare vente på seg en stund til...
Jeg er i alle fall ferdig med å flytte alle saker, og på lørdagen vasket jeg ut av den gamle leiligheten, helt på egen hånd!! Litt av en prestasjon synes nå jeg.. Det tok sin tid, brukte 7 timer inkludert røykepauser og en spisepause...men deilig å være ferdig!
Nå er jeg en smule sliiiiiten!!

1 kommentar:

KKannDesign sa...

Æsj - så kjedelig! Håper det blir i orden og at eier ordner opp! Men skjønner godt at du er frustrert og irritert - støtter deg der..selvom blogging skal være possitivt - så handler jo bloggen om hverdager, fine dager og dårlige dager..smil!

Ønsker deg en super tirsdag!

KlemKKann