fredag 28. august 2009

Vitrino finito!

Kolla mitt vackra skap
.
Har vel så vidt vist frem dette skapet før? Fniiis...vel, sånn så det altså ut mens jeg tenkte meg om, og jeg tenkte meg om leenge... Skjønner ikke helt hvorfor, det er jo fort gjort å male et vitrineskap?
Det er bare det at man bestemme seg for farge, tapet eller ikke på innsiden, kjøpe det man trenger og så sist, men ikke minst; Man maskere først...har aldri maskert så mye i mitt liv!! Det gikk med over 40 meter tape.....!! På et skap!?! Trodde jeg skulle stryke med jeg...anbefales ikke, på det sterkeste, ikke!
.
.
Men, det ble fint da :o)
Har igjen litt malingsflekker her og der på glasset, må få meg en slik fin skrape for å få det vekk, men skapet er ferdig og knotter er på, amazing!!Fargen på innsiden er lyyys seafoam, inspirert av boksene mine fra Wedgewood's Harlequinserie.


Hallo der inne, er det ikke fint å stå der nå? :o)
Ahh, det føles godt!
Og om jeg føler for en forandring igjen så blir det kun innsiden som får smake malekosten. Kommer aldri til å male et helt vitrineskap igjen så lenge jeg lever!!! Nemlig!
Skal male noe annet, som ikke trenger en eneste cm maskering :o) Håper jeg blir ferdig før jul, hihihi

3 kommentarer:

Pink Lady sa...

Utrolig flott skapet ble! Jeg har alltid sett på det som skrekken å male et slikt skap, og du bekrefter her mine fordommer. Veldig takknemmelig for at jeg ikke eier et slikt furuskap altså:) Men et hvitt ett skulle gått bra;) Ha en riktig god og maskeringsfri helg! Klem Pink lady

Trultemor sa...

Maskering er halv jobben ja! Merket det da jeg skulle male vinduer og lister på kjøkkenet...og der er 6 vinduer!

Men du trenger ikke maskere vinduene i et sånt skap (om du har sett på disse bergenserne på tv som pusser opp hus! )
Malingen kan fint skrapes vekk etter den har tørket godt!

Hvorfor jeg ikkje gjorde det på vinduene?? Jo, fordi der er en liten svart gummilist rundt vinduet og den egner seg dårlig for skraping.
MEN, jeg har testet det på et annet lite skap med glass i!

Altså, ingenting å grue seg for;)

Black Feathers sa...

He he, så flink du er! Det ble så lekkert. Bra du maskerte men det er en pyton jobb.
Flotte ting som står i skapet også ;)