søndag 30. august 2009

Saturday night.....fever?

Altså, superkosen min ble over hos momo'n sin i natt...jeg er derfor singel, har barnefri og det er lørdag...burde jeg ikke vært sammen med gode venner, tatt et glass vin osv? Eller løpt ut til nærmeste pub...hehe...bor på landet nå vettu, så etter en lang telefonsamtale med en venninne, hun med et glass vin og jeg med et glass Amaretto så velger jeg noe ganske annet, nemlig å perle!!?!
.
Det begynte med at jeg ville rydde litt på rotekosen sitt rom, vi skal nemlig ha stor omgjøring der i morgen og det hadde vært greit å tyvstarte litt...men meg og rydding da, stønn!
Fant perlene hennes og sorterte ut esker med storperlene som skal selges da jeg kom over ark av de søteste pip-pip-ene, og lille Trampe, hihihi
.

Så jeg satt her da, aleinsen og perla på lørdagskvelden... Koselig var det også gitt :o)

Nå fikk jeg vist frem loppisduken som skjuler lack-bordet i stua også, synes den er litt stilig..Var de ikke søte? De er en del av Disney's Princess arkene som lå sammen med perlene.

Kjenner noen seg igjen eller er det litt merkelig?? hoho

Før i dag var vi på loppis og jeg kom over drømmestolen!! Akkurat en slik en jeg ville ha til mitt nyarvede skattoll :o) Fikk pruta den ned til en 50-lapp, da var jeg litt fornøyd vettu. Den er ferdig grunnet i kveld og venter på rette malingsfarge. Bilder kommer etterhvert :o)

2 kommentarer:

Frøken Paris sa...

Da gleder jeg meg til å se stolen!

AK sa...

Hei! Tusen takk!Jeg gleder meg også til å se den stolen!!!Følger deg likeså godt jeg, jeg likte meg her inne! Ha en fortsatt fin søndag, klem AK;)