fredag 28. august 2009

Pink is the new black

I alle fall hos meg :o)
.
Nå har jeg også fått kjøpt flamingostickern fra Panduro...det som er med Panduro er jo at veeeldig mange får tilgang til produktene deres, men det er vel ikke om å gjøre og ha ting andre ikke har, men å ha ting man liker :o)
Og jeg liker, jeppjeppjepp!
ZaZaZuu
Slik så kjøleskapet ut før flamingoene flakset inn i heimen og bosatte seg....


...her, thihihiii
Ble kuli synes jeg. Ja, jeg er veldig fornøyd :o)
Digger wallstickers sooo much!Var i Slemmestad i dag og drakk en god kopp kaffe med en god venninne, og måtte selvfølgelig innom den kuleste lampebutikken jeg vet om. Sjekk denne da, litt stilig?
Jeg tenker på saken....altså ikke om den er stilig, men om den er stilig nok til å være med hjem...eller om, ja...jeg liker visst å tenke lenge på ting, drøvtygger..
Dro innom Mols igjen i dag også, men de hadde ikke fått pakket ut varene ennå...så jeg ga opp og kjøpte disse. Og nå må dere ikke ta feil, det er ingenting i veien med disse lekre blomsterknottene fra Ib Laursen...de er bare ikke akkurat de jeg hadde tenkt meg.. Ville ha noen med farge på...leker med idéen om å spraye disse, might just happen some time soon ;o)


Nederst på vitrineskapet satte jeg på to små hjerteknotter fra Lisbeth Dahl, de er så søte! Men de passer ikke helt til skapet, synes jeg. Må ha noe friskere. Men når jeg finner de jeg vil ha så skal jeg nok finne en passende plass for disse to, på tobeintkosrommet kanskje?

Resten av skapet må vente til i morgen, kom hjem så sent i kveld og bildene jeg tok ble ikke bra, fargemessig. Trenger dagslys føler jeg.
Og i morgen skal det pimpes...er veldig spent på akkurat det. Kan nemlig slå totalt feil ut, skjelve, skjelve, hihihi

2 kommentarer:

Black Feathers sa...

Duh... Det var stilig. Flamingo på kjøleskapet, det er jo ikke noe som alle har. Et kjempe bra tips, for jeg har ikke tenkt på at wallstickers kan settes på kjøleskapet.

Blir moro å se hvordan knottene kommer til å bli ;)

Ha en fin dag ;)

Black Feathers sa...

Smatt bare innom igjen for å legge meg til som følger.

Tuddeluu ;)