mandag 31. august 2009

I forgot to tell you...

...de stoore nyhetene!
.
Stort for meg i alle fall :o)
.
Jeg har begynt på skole, noe som for meg betyr ganske mye. Etter flere års sykdom er det godt å kjenne at denne følelsen av "friskhet" faktisk er ekte! Jeg ønsker meg selv velkommen tilbake til livet med å gjøre noe enkelt først...så jeg tar opp fag for få studiekompetanse, noe jeg (kremt) mangler...da jeg studerte på høgskolen i Kongsberg kom jeg inn på realkompetanse, men nå skal jeg altså endelig bli stor jente og få studiekompetanse som alle andre :o)
Mangler bare 2 fag da; Norsk og historie, men jeg tar naturfag i tillegg da jeg ikke er såå fornøyd med karakteren jeg fikk den gang jeg var ung.Bokbind må man ha...ønsker meg de lekreste ark fra House Doctor eller no...har lett mange steder etter fine retropapirer, men har ikke funnet noe :( Noen tips??
Jeg ser på dette som en rolig begynnelse etter sykdom. Greit å ikke gape over for mye, selv om jeg har veldig lyst, hehe...det er så gøy å fylle hjernen igjen!!
Noe jeg skal holde på med i noen år fremover :o)Men er man student må man ha et sted å studere...ergo.. jeg måtte fylle min allerede overfylte stue med enda et møbel. Men det ble ikke hvilket som helst møbel, heldigvis!

Velger å vise det frem før jeg har malt det, for jeg er så fornøyd! Glemte meg bort og pusset over det før jeg tok før-bilde, blir ivrig ja.

Dette skatollet fikk moren min da hun var 7 år og begynte på skolen, og hun har tatt god vare på det alle disse årene. Trodde aldri jeg skulle få det!! Det er imidlertid helt perfekt, det tar ikke så stor plass samtidig som det rommer mye. Og formen da...herlig!! Hjernen min løper løpsk for tida og jeg har allerede vært innom en drøss av farger, men det nærmer seg! Stolen jeg nevnte skal stå ved dette skatollet og der er jeg ferdig med å tenke meg om...tror jeg...ehh...hahaha...ja, jeg tror. Den har fått to strøk grunning nå og får nok farge på seg i morgen, om jeg rekker det..jeg skal nemlig på skolen i morgen :o)

.

.

En ting til. Det nærmer seg 5000 treff hos meg, synes det er litt stort jeg da :o)

Og i den forbindelse tror jeg jammen meg at jeg må ha en aldri så liten give-away, tar det i et eget innlegg :o)

Også må jeg si at jeg er så enormt takknemlig for alle de koselige kommentarene jeg får av dere, jeg blir glad, hver gang :o)

You brighten up my day!!

7 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Neimen kjæra nån...har du gått bloggamok min venn...Herlig å ha deg tilbake.
Jeg er såååå stolt av deg som har begynt å ta opp fag...HERLIG!!!!
Det er nok ingen som kan tro hvor stort dette er for deg...jeg har en liten anelse ...hihi....
Ja de er så søte de disneyperleriene altså..jeg har en liten bambi på tallerkenhylla mi oppe...super skjønn.
Jepps.. jeg liker slike skatoll så godt altså...skulle så gjerne ha hatt mitt gamle som var grønt...men det gikk med i brannen av hytta til mine besteforeldre dessverre...grrr...
Vitrineskapet ble jo superskjønt...jeg skal vise det frem til en nabo her jeg bor da hun har ett lignende som hun har lyst til å gjøre om.
oki, her har dagen startet med trening samt hardbaning hos fysioterapeut...så nå skal jeg knipse noen bilder og blogge litt før jeg skal kulen med litt musikk samt gode interiørblader..helt avhengig der vettu.
Stor klem fra Meg=)

Ninas Drops sa...

----hardbanking skulle det være...selvfølgelig....yoho..

KKannDesign sa...

Hei hei hei - så flott - fint at du finner fram til slolebenken - når det er det du har lyst til.
Alletiders flott skatoll du har funnet fram der - ja jeg hadde et som var helt likt..buhuu..men det ble borte i en stygg brann dessverre - vel vel!

Ha en super mandag!

SmilKKann

Black Feathers sa...

Oj, ja velkommen tilbake ;) Så flott at du er tilbake på skolen, det er en seier. . Livet som stundent blir spennende da ;)

Tøft skatoll, så koselig at din mor har hatt det.

Ha en flott dag ;)

PS Takk for kommentaren inne hos meg ;)

Line sa...

Så spennande å starte opp studentlivet att!!
Reknar med at du har ein plan på kva du skal studere vidare når du har fått unna studiekompetansefaga...
Takk for varmande kommentar inne hos meg:0)
Det er eit viktig tema å sette på dagsordenen, og eg er overvelda over den flotte responsen eg har fått!!
Nydeleg skatoll, og ekstra kjekt når det er mora di som har hatt det først.
Lykke til med studia, klem

Trultemor sa...

Lykke til på skolebenken:)
Et sånt skrivebord har jeg også! malt en gang allerede...og jeg hadde ikke peil! (det ble ikke bra) Men nå må det snart pussen og males på nytt;) DA blir det bra!
natta!

Under Karlsens tak sa...

Om du er på leting etter retro-bokbind,kan du ta turen innom nermeste maleforetning. Der finnes det altid rester av tapeter som har vært i utstilling,som selgers for en billig penge. Eller om du er god kunde gir di det gerne bort:) Der burde det finnes noe for enhver smak:)