søndag 8. november 2009

Bare litt opptatt...

Hei hei! :o)
Jeg er visst for opptatt for tida..tiden strekker ikke til for blogging, eller interiør-oppussing hjemme for den saks skyld.

Jeg har så mye å gjøre med skolearbeid og har også begynt i praksis på en barneskole for å teste ut yrket. I tillegg har jeg begynt å trene 3 dager i uka, det er sååå deilig å kjenne på en frisk kropp og få den i litt bedre form igjen! Weeeee

På toppen av det hele har jeg funnet en herlig mann, han bare dukket opp på trappa her, hohooo...neida...men, vi fant hverandre da kan man si...og det tar sin tid å være nyforelska, hihi...

Tenker mye på dere andre her i blogglandia, men tiden har ikke strukket til denne måneden. Håper det normaliserer seg etterhvert så jeg kan komme tilbake :o)

Inntil da får alle jeg har hatt kontakt med ha det riktig så godt og jeg ønsker alle en minst mulig stressende førjulstid og en mest mulig kooooselig tid med julegaveverksted og/eller shopping, kosepynting og alt som hører med...gløgg og pepperkake-tiden nærmer seg nå :o)

Okidoki, stoor klem fra meg så lenge, til vi sees igjen.

6 kommentarer:

KKannDesign sa...

Så herlig å være forelsket - keep going! Smil!!

Skjønner at du er opptatt - er travel selv om dagen og det blir lite tid til blogging! - men som du sier; en kan da ta en pause å komme tilbake senere - kos deg med alt som opptar deg! Stikker nok innom deg i ny og ne for å se til deg!! Smil!

KlemKlemKlemKKann

Black Feathers sa...

Takk for laang og koselig kommentar. Jeg måtte jo innom slik at du skjønte at du var savnet ;)
Ohlala, nyforelsket og greier. Kos deg og nyt det! Dette fortjener du virkelig.
Skjønner at du har mye å henge fingrene i akkurat nå, så vi "snakkes" etterhvert vet du.

Lykke til med alt fra skole, eksamner, og kjærligheten ;)

IngunnF sa...

En mann???? Næmmen NÅ ble jeg glad!!! Dette unner jeg deg virkelig Gunvor! Ønsker dere masse lykke til.

Men du - blogg litt innimellom da, er så koselig å lese bloggen din... :-)

Klem fra Ingunn & gutta

Minmill sa...

Hei på deg! Ikke tenk på å blogge når du ikke har tid til det. Håper du trives i praksisperioden din, og finner ut at du har truffet spikeren på hodet mht. valg av yrke. Må jo være spennende og utfordrende å jobbe med skolebarn!

Hører vel fra deg igjen. Klem Minmill

Ninas Drops sa...

Hallois snuppis.
Ja ja...du er jo litt opptatt du ja..hihi... SÅÅÅÅ moro.
Kos deg...er litt lei bloggins om dagen jeg nå...grrr. Kanskje tiden skal benyttes til noe annet fremover..Alt til sin tid vettu.
Savner deg ihvertfall.
Ha det riktig så fint.
klem fra
NIna

melis sa...

Neimenn SÅ helrig da, Kjære du ;) Begynte å savne deg fælt vettu! Ingenting gleder meg mer enn å hære at du er FORELSKET!!! Og ikke mins å høre at det er håp for meg også - siden han bare dukket opp på døren din ;) Hva hadde du gjort for å få til det - her ringer det ikke på en kart kjekke menn nemlig, så noe gjør jeg feil :D

Håper du nyyyyyyyyyyyyyyyter og koser deg! Og at alle Koser får en superduperherlig jul - og masse positivt og godt og gøy i 2010!

Klemklemmm:)