fredag 8. mai 2009

Hvor ble alle fargene av?...

Det lurer jeg litt på, hihi
Men først litt mer farger, ;o)
Tobeintkosen min og jeg har vært på shopping, og turen gikk innom Søstrene Grene. Der var vi forferdelig barnslige og kjøpte masse wallstickers, hihi (fælt så fnisete jeg var i dag da)
Har visst glemt å ta bilder av tobeintkosen sine...da kommer det plutselig...
Porter har i alle fall fått ny og koselig spiseplass, matlysten kom med én gang vettu :o)
Stickerne er klistra på fryseren.

Kjøkkenskapene slapp heller ikke unna moroa :) Får se hvor lenge det blir hengende før jeg går lei, men akkurat nå er det vår og sommerfugltid :)

Men, så skjedde det mest forunderlige...farger er flott og farger er fint, men sove må man for å nyte det! Og er det noen her i huset som har problemer med å sove? Jada, meg! Og med alle fargene i resten av huset fant jeg ut at jeg faktisk lengtet etter hvitt!
Jeg måtte tenke på det både en og to ganger før jeg skjønte at det ikke var noen vei utenom...


Det var på tide å gjøre i stand soverommet som har blitt neglisjert siden vi flyttet hit... Det har blitt kastet esker og stolputer til overs, madrasser og klær inn dit (grøss!) ikke noe å vise på en blogg, eller noe annet sted egentlig, hihi..så noen før-bilder kommer ikke her!


Jeg er ikke ferdig, så dette kan egentlig være før-bilde, så kommer det noen oppdateringer etterhvert som jeg kommer meg videre i prosjektrekka mi :o)

Har kjøpt nye gardiner på Kid, sengetøy, pynteputer og hvite bokser hos Ikea, sengeteppe (en gammel gardin, hihi) og blomsterpotte på loppis og grønn vase med juksevalmue på garasjesalg.
En liten rosa blomst jeg har heklet får henge i gardinstangen å live opp litt. Den bittelille fargeklatten ble plutselig veldig tydelig, litt morsomt.


Nydelig Hortensia (fra Rema 1000 :D ) soler seg i vinduet...tåler de direkte sollys forresten?

Se den strukturen på putene fra Ikea, sukk... det var egentlig disse putene som dro meg inn i hvit-verdenen :o)


De to telysholderne er fra Kid, nusselige :o) Det lille hjertet rommer tobeintkosen sine melketenner, en stoor skatt. Passet bedre med hvite esker fra Ikea på soverommet enn bananpappesker fra Kiwi *ler*

Det kommer noen oppdateringer her, den lille kommoden jeg bruker som nattbord skal males opp igjen, skifte håndtak og "tapetsere" fronten på skuffene. Snart!!

I tillegg skal jeg male 3 bilder som skal henge over senga og skru opp leselamper.

Og for dere som har hengt med helt hit i teksten...jeg har såå mye å drive med for tida, og bloggingen kommer da i siste rekke. Jeg er inne og leser litt hos dere da, henter inspirasjon :O)

Men jeg har det kjempefint!! Og det er 3 uker siden jeg slutta å røyke, jeg har klart det!!!

Ønsker alle en supergod helg, og tuuusen takk for alle de koselige kommentarene jeg får av dere. De varmer mer enn dere tror :o)

5 kommentarer:

Forførende Farger sa...

Heisan!
Jeg fant bloggen din ved en ren tilfeldighet.
Har kost meg med å lese innlegg etter innlegg.
Etter at jeg hadde lest ferdig, bestemte jeg meg umiddelbart for å trykke på "følge bloggen" ;-)

Så nå er du lagt til på listen.
Jeg likte spesielt godt at du bruker farger i interiøret ditt. OK, da, soveommet ditt blir nok stilig i hvit. Noen ganger har man behov for et sted hvor man kan få hvile fra alle fargeinntrykkene. Selv jeg har måttet innse det.

Ha en fortsatt fin helg!
Klem fra meg

Forførende Farger sa...

Mulig jeg er litt pervers(!) men jeg synes den lampen din formet som et korsett i lys rosa høres ut som et regelrett funn!!!
Please, legg ut bilde av dette vidundret!
Og du, takk for hyggelig innlegg på bloggen min!

Klem

Ninas Drops sa...

pip pip og uh huuuu min venn...

Tusen takk for alle koselige kommentarer inne hos meg da du...
Ja klart det er finere på soverommet ditt nå...så lyst og fresht...Hvitt og hvitt er kjempefint det...ååå så reint liksom...

KUlt med det hjerte til melketenner...minin min hun lengter så etter å miste tenner at hun sier hele tida..å ups...der datt det ut en tann..hihi..men akk å ve..ikke noe er løst der vettu...Tror egentlig at hun kunne ønske at hun var 10 år nå..hihi..liker bedre å leke med eldre jenter...men da skal du se at i mine øyne blir hun så rar og barnslig..hihi....Har nemlig en nabo her som hun har lekt med i dag vettu...

KJempesøte wallstickers...kjekt og som du sier så er det bare svisj svisj evt så er de borte..men du må jo nyte de søte sommerfuglene enn så lenge..synes det ble så søtt jeg...

Og lille gutt fikk og pyntet plassen sin og...

Du, du vet min svigerinne skal flytte vettu..neste lørdag..da sa jeg til Mr Drops at da...da blir jeg med..jeg og lille pastill..hihi vi skal besøke Kosene mine..helt klart..hihi...så nå kjem vi..nei da..kanskje..Min svigerinne vet ikke dette ennå skjønner du..he he..

Oki, tenkte jeg bare skulle advare deg om at neste lørdag 16 så står vi der plutselig...nei da. igjen..jeg plinger på og hører i god tid evt..vi vet ikke helt om mine foreldre kommer fra Moss den helgen skjønner du...oki, sitter visst og babler for meg selv her jeg gitt...hihi...
God natt da natterangleren...du er såååå flink som har sluttet å røyke...helt klart...woo hooo og bravo girl...

Drops..

Koselig koselig sa...

Det må jeg si, 95 ord! WOW! Råbra... jeg gjorde testen flere ganger før jeg fikk til mitt resultat. Tror det beste jeg fikk var 94 ord. Stilig. Jeg har jobbet på skrivestue i noen år på sykehus, men det er over et år siden jeg sluttet nå da..hihi...artig!!*

Du så koselig soverom du har, det var delikat med bare helt lyst. Jeg syns det var litt moro for jeg har redd opp ny seng i dag her hjemme og jeg har også bare helt hvitt der inne nå.

Hortensiaen fra Rema var råfin. Jeg fikk lyst på jeg også. Må stikke innom å se. Hvitt er fiint!

Om de tåler direkte sollys vet jeg ikke, men det finner du sikkert ved å google det+??

Ha en superfin søndag :)

Marianne sa...

Hei Kjære Kosene :)

Så herlig hvitt! Det så ut som et sted å sove godt - får du det til?

Wow! 3 uker - flinke du :) Gratulerer :)

Nå er jeg nok en gang på plass på nytt sted - håper dere tar turen!

Klemklem:)