fredag 2. oktober 2009

Rosa måned

Hvert år får ca 2800 kvinner og 18 menn diagnosen brystkreft. Det er den alminneligste formen for kreft blant kvinner og rammer ca hver 11. kvinne. Risikoen for å få brystkreft øker med alderen. Ca 25 % av de som rammes er under 50 år. (www.ffb.no)

Put it in a box har satt i gang med sin måte å støtte saken på. Nemlig ved å sy disse supersøte rosa hjertene! De koster 82 kr, hvorav 70 kr går direkte til Rosa-sløyfe aksjonen og 12 kr går til porto. Dette er altså helt non-profit. Et kjempeengasjement som fortjener all den støtte hun kan få, jeg er sikker på at hun klarer å møte etterspørselen ved symaskinen :o)
Gå inn på bloggen hennes for å lese mer og bestille et hjerte til deg og/eller noen du er glad i. Det skal jeg :o)

4 kommentarer:

Ida sa...

TUUUUSEN millioner takk for kjempefin linking! Helt målløs jeg, og faktisk rørt! Tusen takk! Det var virkelig kjempefint!!!

Nei, du.. hadde jeg bare vært såå smart! Har sendt mann og barn til svigers i dag - så fikk jeg sydd 25 stykker :-) Så nå har jeg iallefall noen ekstra :-)

Ha en fiiiin helg! klem

Anne sa...

Flott innlegg frå deg! Veldig viktig:)
Ha ei herleg helg!

AK sa...

Hei! Ja, det bildet er helt fantastisk!! Ønsker deg en flott helg! Klem AK;)

Ingunn LGF sa...

Takk for at du tar opp dette! ;-)
Og tusen takk til Put It In a Box for engasjementet. Sånt varmer veldig å se spesielt når man har denne sykdommen selv. Varm klem til dere begge. :-)