onsdag 2. september 2009

Litt stol

Jadda..her går det fremover...eller?
Det gjør vel ikke det...for jeg er ikke ferdig med å tenke.
Klarer ikke å vente lenger jeg...må bare vise frem stolen min, hihi

Synes den har så fine former, og kule ben.

Denne kjøpte jeg altså på loppis for en 50-lapp!! Fornøyd da :o)
Men så var det malingen da...her har jeg blandet konditorfarge i hvitbasen.Ser jo litt stilig ut :o)Men jeg synes den ble litt lys...hva synes dere?
Skal male flere ting hjemme nå, så jeg tenker hardt på hvilke farger jeg skal kjøpe før jeg bare iler ut og tar noe...har verken lyst, råd eller plass til å handle inn så mange forskjellige nemlig.
Eller skal jeg la den være lys?
Disse tingene, og mange fler må jeg tenke på en stund til...

I mens jeg tenker kan dere hoppe inn til Black Feathers sin blogg og delta i hennes konkurranse! Hun feirer 10.000 besøkende og innlegg nr 150 med å lodde ut to kjempefine hjemmelagede duker, for det første...og for det andre så har hun en blogg det er verdt å følge med på. Hun skriver så levende om både interiør og livet generelt. :o)

Hilsen meg som har hatt om Antikken i Historietimene i dag, såå interessant!! Morsomt å ha muligheten til å ta i voksen alder, lettere å sette ting i perspektiv nå..

5 kommentarer:

Ninas Drops sa...

wowsi!!!
Jaggu fin stol ...akkurat slik jeg har dilla på om dagen det jo.
Likte fargen super godt også. Moro med konditorfarge i malingen da du..det har jeg aldri tenkt over at er mulig jeg gitt.
Ha en knæsj dag.
Klem fra Drops

Anna sa...

KUL stol ja! Digger den, men jeg ville ikke ha malt den. Men den ble jo fin da, og syntes ikke den var for lys. Og kult med konditorfarge … hehe … en lærer mye kult av kreative bloggdamer :)

Ha en fin dag :)

Black Feathers sa...

Heisann du. Stolen ble jo så stilig! Har aldri hørt at man kan bruke kondittorfarge til å blande i maling men det er et knallgodt tips.

Tusen takk for den nydelige kommentaren om bloggen min. Kjempekoselig å lese hva du synes om den ;)

Du får kose deg på skolen. Stor klem ;)

Otelie sa...

Fargen ble bare knallstilig.. Ikke for lys i det hele tatt:) Knallkul stol, hvor skal du ha den??
KOnditorfarge = Fantastisk!!!

Nr. 21 sa...

Fantastisk fin stol!!! Fin farge også, utrolig lurt med konditorfarge! Jeg ønsker meg en sånn jeg også; hvit tror jeg! Er det en loppis-stol eller?