onsdag 2. september 2009

Stoff & Stil Tribute

Stoff & Stil har virkelig fått det til med høstens nyheter :o)
Og de har fått det til med miljøbildene..Helt i min gate i alle fall!
Jeg har med vilje latt vær å kikke for jeg har ikke hatt tid til å sy...men nå klarte jeg ikke å holde meg lenger. Og seeeee her da!! Det oransje elefantstoffet er jo helt fantastisk!! Jeg må visst på Stoff og Stil snart, ehm..snarest! (alle bilder fra stoff & stils hjemmeside)
.
Ja, takk til alle sammen...
Mange forskjellige superherlige stoffer i blått og grønt....drømme...
Og kattene var nusselige da.Og lilla...Kommer ikke til å sy denne kjolen, jeg kjenner mine begrensninger dessverre, men stoffene er så vakre. Skulle ønske jeg hadde et stort hus så jeg kunne ha mange flere puter enn jeg har plass til nå, hehehe

Har du ikke vært inne og kikket på nyhetene bør du ta turen innom nå, linket øverst, de er enda finere i større størrelse...!
.
Ønsker meg sømkurs i julegave jeg :o)4 kommentarer:

Black Feathers sa...

Ja de har så masse flotte stoffer. Jeg har ikke turt å gå inn å kikke enda, for tenk om jeg bestiller nesten hele butikken?? ;)

Bare koselig om du nevner konkurransen ;)

Ha en flott dag ;)

Frk. Maya sa...

Det var lekkert skal jeg si! Jeg sikler litt på stoff og stil jeg også til tider. Men det blir liksom med gløttinga. Må liksom begrense shoppinga liiiiitt:D
Jepp, jeg har vært i Kina gitt. Likte meg godt:) Hvor var da du var der???

Maya

Ninas Drops sa...

Å guriland=)
Jaggu mye fint stoff altså...
nei da...den settekassen min har jeg laget for leeenge siden vettu...om dagen så bare henter jeg meg inn etter trening...ikke så mye annet dessverre...merker så inderlig overgangen til høsten jeg gitt..ja ja...det går vel over.
Likte vindusgardinene dine her under også jeg altså...supert
Ha en fin kveld, her er det lekselesing samt pilates for kvelden.
klemsi klems

Frøken Paris sa...

Så herlige bilder! Love it! Og lykke til med studiene. Den nye "pulten" din er forresten kjempefin! Oppdaget at jeg ikke har deg i listen min forresten, ordner det nu!
Klem