onsdag 11. februar 2009

Alle hjerter gleder seg :o)

Nå går ting så bra at jeg nesten må klype meg selv i armen :o)
Altså, vi er småsyke, jeg sliter med en privat sak, det er kaldt og sånt...men det er helt uvesentlig. Fokus på det positive, det er så mye av det nå :D

Ringte skolekontoret i bygda vår og det viser seg at tobeintkosen min får begynne i samme klasse som nabojenta til momo'n sin. Hun leker mye med nabobarna når hun er på besøk hos momo så nå kommer overflyttingen til å gå som en lek!
Og i dag har jeg prøvekjørt en liten tyttebær av en bil :D Har nemlig levd over ett år uten bil nå og begynner å bli rimelig lei...men det har gått siden vi bor sentralt i byen. Nå som vi flytter på landet derimot...Not so much..

Penger fra banken lander på min konto i slutten av uka og DA er jeg eier av dette lille gliset :D
Synes den er veldig søt da, og har tidligere kjørt Micra så jeg er vant til sånn puslebil, hihi
Veldig enkelt å lukeparkere, og når man legger ned setene får man plass til det utroligste :o)

Flyttingen går så det suser, har allerede flyttet to bil-lass og mer forsvinner på torsdag. Sitter og tegner, surfer og drømmer om hva jeg skal fikse og trikse for minst mulig penger for tida og har drømt meg MYE bort hos Stoff og Stil. De holder jo til rett utenfor Drammen så bare bilen er i havn skal vi reise ut en tur og shoppe litt.

Disse for eksempel (bilder fra Stoff og Stil):
Ble visst mye rosa dette, men de andre stoffene hadde ikke skikkelige miljøbilder hvor stoffet kom til sin rett. Men sommerfugl- og pippiptekstilene er veldig skjønne da *drømme drømme*

Lurer veldig på noen skap som står på rommet Gina skal få, de er utleiers sine men jeg har ikke lyst til å ha bøkefinér på rommet. Lurer på om det går an å kle de med stoff, få festet det på baksiden av skapdørene på en eller annen måte som ikke ødelegger skapet...hmm, noen tips?? Noen som har prøvd, men erfart at skapdørene blir for trange å åpne/lukke? Tenkte litt på å feste de med møbelstiftemaskin på baksiden av skapdørene...

Har et garderobeskap selv som skal stå i gangen inn mot stua som jeg skal leke meg litt med, men der kan jeg jo gjøre akkurat som jeg vil siden jeg eier det :o)

Ja, ja, det var dagens gladmelding, eller nattens...ups!

Tudeluuu

5 kommentarer:

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Oi! Her var det mye positivt på èn gang! S¨flott at Gina kommer i klassen til noen hun kjenner og så herlig at du endelig får bil igjen!! Gratulerer så masse!!

Klem fra meg

Ninas Drops sa...

Hei sveis i en peis...
Så nudelig liten bil da...Og den blir jo kjempestor i forhold til ingenting ikke sant..hi hi....

Ja nå blir det bare fint fremover for dere det håper jeg inderlig assa. Det har dere fortjent...

Det er det jeg har lært noe av i det siste i oppkjøringen til LP at man skal fokusere på det positive..ikke det at jeg er negativ, men tenke positive tanker...hva liker jeg..alt er lov å ønske seg...digg ikke sant?

Det er litt vanskelig å bare viske bort alle vondter i hodet, men jeg prøver å overstyre det så godt jeg kan....

Ja du sier noe...det blir slitsomt med sykdom på sykdom her...Mr.karamell han ler av meg her jeg sitter å nyser og harker...men sier "dette går bra...jeg drømmer om sol og sommer...det beste jeg vet...."...la la la...det er visst måten å møte slike tanker på ...yoho...

Ja stoff og stil katalogen har jeg og bestilt...den nettsida er visst populær her i blogglandia...Men du jeg liker helst butikkene jeg da.

Har aldri tapetsert ett skap før...men det bør da være fullt mulig det.

Oki...nå må jeg underholde lille pastilll med lego...*boooring...* nei da...detta blir gøy..hi hi.
Drops

Ninas Drops sa...

Du...
Jeg har en blogg til bedrebolig.blogspot.com
Legger ut litt av hvert der og..
men kanskje litt mer minimalistisk vri...med touch av farger selvfølgelig...Helt i startfasen her..
Nina

Ninas Drops sa...

Jepp blir nok litt mer inspirasjonell den bloggen...
hi hi...
Koselig å få meldinger fra deg kjære du...
klem fra meg =)

Ninas Drops sa...

hello hello.

Her er jeg igjen og igjen og igjen..

Ja ja slik er det når man ikke kommer så langt...
Ja du det er det jeg synes er spennende å ta slike ideer å lage en egen vri...

Litt av hvert lager jo en egen personlig stil...Kan jo løfte interiøret med en design ting...men bare slike blir jo fort upersonlig.

Oki lykke til...
snakkast sooon baby!
(tok litt av her jeg..hi hi..)