søndag 20. september 2009

3 ting som gjør meg glad


Var innom Hvitstil i dag og hun hadde blitt oppfordret av en annen blogg igjen...osv, hihi...altså oppfordringen var å skrive ned tre ting som gjør meg glad akkurat i dag. Hun oppfordret alle som leste om å gjøre det samme og det fikk jeg lyst til :o)

1. Jeg er superkjempeherligfantastiskhappy fordi jeg endelig har fått opplagsplass til båten min et sted hvor de hjelper meg med å ta ned masten og alt som skal til for å få den lagret for vinteren. Det har vært et lite mareritt å ikke vite hvor den skal plasseres for vinteren, som nærmer seg med stormskritt, så det var ubeskrivelig deilig å få det ordnet!2. Jeg har sett på "Det var en gang et menneske" med datteren min i dag og det var et gledelig gjensyn fra den gang jeg var ung. Også var det kjempekoselig at hun også syntes det var spennende, enda så gammel serien er.

(bildet er hentet fra Platekompaninet.no)

3. Det siste jeg går rundt og er glad for i dag er at jeg skal noe spennende til uka...som jeg gleder meg til ;o)


(bildet er fra google.no)

Oppfordrer alle som er innom hos meg til å skrive på egen blogg eller i kommentarfeltet hos meg hva som gjør akkurat deg glad i dag!  :o) Hvor hadde vi vært om vi ikke hadde hatt håp og glede?

Ha en gla'søndag!

3 kommentarer:

hvitstil.com/Christine sa...

Fine ting å være glad for! Jeg husker den serien godt jeg også!!!! Tro hva du skal til uka?

God søndag til deg!

Klem C

Anka sa...

Så bra å fokusere på de bra tingene! Ønsker deg en god og positiv uke;)

Anonym sa...

Helt enig med det å fokusere på positive ting:) Det er så farlig å ta ting som en selvfølge.. at man selv og familien og venner er frisk for eksempel er jo ingen selvfølge.. i morgen kan ting være endret.. Jeg synes at det er viktig å tenke på hva som gjør en glad.. og prøve å fokusere på hverdagslig lykke.. som det å se barna sine leke.. at solen skinner.. at man har noe godt til middag.. at man i det hele tatt har livet:) uff.. dette ble visst litt sentimentalt gitt.. men det er vel lov av og til:)

Forresten.. så fint at du fikk båtplass.. foreldrene mine kjøpte seg seilbåt for 2 år siden.. uten noe særlig båterfaring.. synes det var tøft gjort:) utrolig deilig å seile på sjøen hvertfall. stille og rolig.. i motsetning til de fleste andre båter.. for det var jo det med å nyte livet ikke sant??;-)