lørdag 26. september 2009

Mocca, endelig mocca!

Jeg har lett etter moccaserviset fra Figgjo lenge, og endelig kom jeg over hele 4 kopper med skål og 3 asjetter i den lokale bruktbutikken! Og ikke nok med det, hele butikken har salg, 1/2 pris!! :o) Smilet gikk fra vanlig bredt til strålende!!


Bildene er tatt på kvelden så fargegjengivelsen er så som så...men det er vel flere der ute som vet hvordan de ser ut? Herlige pastellfarger og gullfarge på innsiden....smelt...!

De hadde askebegerne også, men jeg som har vært røykfri i snart 6 mnd trenger ikke denslags, hehe..! Så de fikk stå igjen. Mangler de 2 siste fargene da, men jeg er fornøyd, meget fornøyd! De har allerede fått plass i vitrineskapet som ble kjempeglad for å få sånn fint besøk :o)
Vel, ha en fin helg!

6 kommentarer:

Landstil sa...

nydelige!!!
Koselig blogg du har :)

klem Anette

AK sa...

Disse var virkelig helt nydelige! Klem AK;)

KKannDesign sa...

Åååja de er sååå fine - kos deg med dem!

Ha en super søndag!

KlemKKann

Ninas Drops sa...

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
Dån.
Ja disse har jeg stått med i hånda også. PÅ et bruktmarked i Gjøvik i vår...grrr....tok de ikke med meg da vettu...grrr....ja ja..
Super fine synes jeg disse er. Nesten så fine at jeg kunne tenkt meg å drikke min første kopp kaffe av akkurat disse...hihi..
Men du..vil du gi bort den fine stolen. Ja så da...er ikke jeg vond å be vettu...LIlle P...likte den også så godt...hun sa si ja si ja....

Men, når har dere høstferie da?.
Lille P har fra neste helg og blir borte en uke. Men det er bare hyggelig om dere vil komme okke som. Pling på så jeg vet når dere skal oppover da.
Ha en fin fin søndag.
Stor klem fra din venn.
Nina

Black Feathers sa...

De koppene er jo så flotte, tenk at jeg gride å Hive mine sånne(rister på hodet av meg selv). Akkja... Du rakk konkurransen og vinneren er annonsert. Umm, høres spennende med sølvfargede ben og svart bordplate, jeg gleder meg til du viser frem bordet ;)

Ha en fin kveld ;)

LisjLinda sa...

Wow, det var nydelig!!!:) Så ut som dere hadd det fint på museum også:)