fredag 14. november 2008

En liten presentasjon

Her er alle "barna" mine, to- og firbente :D

Gina blid og fornøyd på vei til Göteborg i høstferien. Hun er 2 deler veslevoksen, 5 deler full fart og 3 deler sta, perfekt miks mao ;)
Hun er en veldig snill jente med utpreget rettferdighetssans og mye humor. Vi ler ofte sammen :DPorter'n vår er en Chinese Crested, eller kinesisk nakenhund og har stoor personlighet. Han elsker mest av alt å kose, men sier heller ikke nei til en tur eller litt lek med Gina i stua. Han er superflink på trøsting av små barn og slikker villig tårer som kommer på avveie. En skikkelig go'ing!
Porter trenes etter klikkerprinsippet, men han kan ikke spise hva som helst og er ikke alltid like ivrig som matmor...Så har vi det nyeste familiemedlemmet, Luna. Her ligger hun og myser mot blitzen på toppen av klatrestativet sitt. Hun er en liten tøffing og har faste kveldsraptuser rundt i stua her og er utrolig nysgjerrig stort sett hele tiden, hehe... Etterhvert som ukene har gått har hun fått mer og mer tid til kos og kommer nok til å bli like kosemosete som Porter :D
Har såvidt introdusert klikkertrening for Luna og det skal bli spennende å se hva vi får til siden hun er gaaal etter mat og veldig kjapp i hodet!

Ingen kommentarer: