tirsdag 25. november 2008

Ginas skattekart, en meget hyggelig overraskelse!

I dag var Gina inne på rommet sitt en god stund i fred og ro. Så kom hun plutselig ut og så veldig hemmlighetsfull ut. Jeg fikk et lite skattekart og så føk hun inn på rommet igjen. Kartet førte inn til rommet og jeg forberedte meg på leting for å finne en eller annen leke hun hadde gjemt, men da jeg kom inn på rommet ropte hun "Velkommen til massasje!" :D

Hun hadde dandert kosekroken sin og jeg fikk beskjed om å legge meg ned med hodet på den øverste puten og føttene på en annen. Hun ville gi meg fotmassasje!! :o)
Det viste seg at hun hadde sett på Den Store Reisen på NRK på lørdag hos mormoren sin og så hadde hun blitt inspirert til å gjøre noe hyggelig for meg... Smelta helt da altså... Flink var hun også. Og så forsvant hun ut på kjøkkenet og kom inn på rommet sitt igjen med et glass vann og en clementin til meg som jeg skulle kose meg med mens hun masserte videre, finnes ikke søtere eller snillere jente!!!

Etterpå viste hun en tegning hun hadde glemt å henge opp på rommet sitt, og så mye hun hadde ordnet er det vel forståelig at hun glemte bort en liten ting, hihi. Men slik så da tegningen ut. Hun begynte i 1. klasse i høst, men kunne lese og skrive før den tid så det dukker stadig opp noen lapper og skriv. Her skal det stå "Massasje den veien. På tilbud, ta med lommeboka di."


Hehe, selvfølgelig måtte hun få litt penger for den flotte innsatsen! 20 kr ville hun få og det var det verdt! Også ville hun ha hjelp til å rydde litt på rommet som betaling nr 2 og det var ikke meg i mot det heller...

Tusen takk Gina for en flott overraskelse. Er det rart jeg er glad i den jenta? :D

3 kommentarer:

Fru Petersen sa...

Neimen så skjønt! Sånt no smelter et morshjerte ikke sant?
Selfølgelig kan du ta sangen! :)
Nå skal jeg lese litt på bloggen din mens jeg koser meg med en sen frokost. hei så lenge!

Hilsen tidligere Drammenser ;)

Kosene mine sa...

Tusen takk! :D

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Hæhæhhæhæhææææ!! Ler så jeg rister her. "Ta med lommeboka di". :-))))

Klem fra oss