mandag 1. desember 2008

Adventstid

Nå har endelig 1. desember kommet. Gina har ventet og ventet...! En jente i klassen hadde fått en kalender allerede i november og det var selvfølgelig litt mas her hjemme pga dette, men det gikk fort over da hun skjønte at det ikke hjalp ;)

Og gleden var stor da hun kom inn på soverommet i pysjen i dag tidlig og spurte om å få åpne dagens pakke :D Sånne trøtte, men tindrende forventningsfulle øyne er så herlig!!

Alle burde prøve å pakke inn pakker med en loco katt på 6 mnd i stua, det var litt slåssing om pyntebåndene og rett som det var satt hun fast i benet mitt mens jeg knytte...AU! Hun måtte få et par krøller med pyntebånd så hun kunne fyke rundt i stua med de i stedet for å prøve og stjele mine.


Vi har ikke all verdens plass så alle pakkene henger ikke fremme på en gang. Jeg fyller heller på etterhvert :)
Ønsker dere alle en kooosete og fredfyllt adventstid!

3 kommentarer:

Kristoffa sa...

Her var også forventningene og gleden stor i dag tidlig da mine to skulle åpne den første adventspakken. Moro å se at de viser slik glede over disse småtingene som er pakket inn til dem.

Jeg ønsker deg og dine en fin og rolig adventstid med mye kos!!!

Mi :) sa...

Åååååå, jeg kan nesten kjenne litt hvordan Gina hadde det i går kveld og i dag tidlig tror jeg ;)) Forventning og fryd og massevis av store, store sommerfugler! Funklende barneøyne fulle av glede er det beste i hele verden!!!

Jeg hadde også tenkt å bare henge på noen pakker og så fylle på, men Engelen her i huset ville ha "alle, Mamma - alle" ;) Så da ble det sånn da vet du :)

Papiret på pakkene er faktisk fra noen år tilbake. Jeg har brukt litt og litt og spart, for jeg synes det er så fint :)

Håper dere har en koselig desemberkveld ;)

Mi:)

Kristoffa sa...

Takk for besøket i bloggen min og takk for tipset vedr servietter på lys):