torsdag 4. desember 2008

Hei hå! Nå er det jul igjen....


I dag har jeg hentet masse julepynt, men da jeg kom hjem skjønte jeg fort at jeg måtte tenke på hvor Luna kommer til og ikke før jeg pynter leiligheten... Blir sikkert enklere til neste år da hun ikke er så fullt så barnslig lenger, thihi :D


Fikk i alle fall satt frem noen flere engler sammen med englevingerammen med broren min i. Ble veldig kos synes jeg!Dette skrinet er ikke akkurat julete, men jeg fant det igjen sammen med julepynten i dag og jeg ble superkjempeglad!! Fikk det da jeg var liten og har hatt skatter i det siden den gang :)
Har ikke peiling på hvor gammelt det er, men er det ikke nydelig?


Jeg har fått et vitrineskap som jeg har prøvd å julepynte litt. Skal sies at jeg er totalt allergisk mot lutet furu *grøss*, men siden jeg sitter her og venter på å kunne flytte har jeg valgt å vente med å male det til jeg vet hvor jeg skal bo. Hva slags stil det er på boligen osv... Kanskje blir det hvitt, kanskje "gammelt slitt", kanskje en skikkelig sprek farge... time will show. Hvis rettsaken til uka blir anket blir det ny rettsak til sommeren...pjuuuk! Da spørs det nok om ikke skapet havner under malekosten til våren. Vet ikke hvor lenge jeg fikser å ha luta furu i stua uten å bli deprimert *fnis*.


Nærbilde av hjertene Gina og jeg lagde for hmmm.... tror det har blitt 3 år siden jeg. Tida går jammen fort! Wedgewood's Vera Wang Lace servise i bakgrunnen, ønske seg mere!!


Gina har også pyntet på rommet sitt i dag, skal prøve å ta noen bilder i dagslys i morgen.
Englene våre er ikke ferdige ennå!! Vi er treeege asså! :P Har malt noen strøk til i dag, men synes malingen dekker så dårlig så jeg skal male enda noen strøk her og der før jeg sier meg ferdig. Gina har ikke verdens beste tålmodighet til å finpusse slikt på de så hennes er nok ferdige på et blunk i morgen ;)
Til slutt i dag, lille frøkna ønsker dere en rocka førjulstid :D2 kommentarer:

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Så nydelig det tablået til brore din ble.... Han er stolt av deg, det vet jeg. Jeg har et lignende "alter" til ære for mamma og bror til Teddy, tenner lys der hver kveld...

Maya sa...

Hei snuppa!
Du så nyydelig du har pyntet!!
Har bare fått frem adventslysene jeg..
Og det er fordi jeg har lagd dem selv *fnis*
Ha ei flotters helg,og ta vare på dere selv og hverandre!
Klem fra Maya :)