tirsdag 9. desember 2008

Rettsak i dag

Bilde fra: Drammens Tidende

I dag har jeg vært i rettsak for første gang! Var litt skummelt å skulle sitte i vitneboksen og si at jeg lover på ære og samvittighet å si den hele og fulle sannhet... :)
Advokaten og vi som saksøker føler at det gikk veldig bra i dag, krysser fingrene!! I morgen er det kun prosedyre, men vil være med å høre den også. Så er det bare å vente å se hva dommeren kommer frem til...
Drammens Tidende var til stede under hele rettsaken, her er første reportasje.

Trodde forresten at dommere var gamle og grå gubber som så strengt over brillene, men så feil kunne jeg ta... Mannen var jo både ung og kjekk :D Helt greit å ha noe og se på mens man hørte på lange innlegg fra motparten...hehe..

2 kommentarer:

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Krysser alt jeg har for deg!! Spennende å følge og jeg kan ikke tro annet enn at du vinner saken.

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min som jeg satt pris på! Har tatt 4 av 6 cellegiftkurer nå og legen er veldig fornøyd med virkningen og måten kroppen har taklet den på. Har vært lite syk i forhold til mange andre.

Hilse folket på forumet og si at jeg tenker på dem er du snill!!

Klem fra Ingunn

Drops sa...

hei sann:) Leste fort over saken din... hm? Ille kjedelig det der assa. Skikkelig surr det og, kanskje ikke akkurat riktig ord om saken din men men... Takk for hyggelig hilsen hos meg, må hente i barnehagen nå oki doki:) hilsen drops som droppa innom en tur:)