torsdag 18. desember 2008

Juletreet er i boks ;)


Kanskje ikke helt som forventet? Gina har fått litt rompynt i kalenderen i dag. Mini lilla juletre og mini-mini juletrepynt :p (søstrene grene om noen lurer) Hun ble såå glad og koste seg med å sette alt sammen. Et indisk sjal passet bra under treet og pip står og passer på, litt hvitt må man jo ha :)
På toppen står en annen pip og passer på.

Gina har laget julemarsipanfigurer på frihånd, for de som ikke ser hva det er kan jeg fortelle at det er en hundemamma med valpen sin. Synes de ble riktig så fine :D

Og Luna, hun er ikke riktig klok, alle vet at man ikke skal leke med ilden? Nope, ikke denne katten. Har tatt opp lyset og vist henne det flere ganger så hun kjenner at det er varmt når hun nærmer seg, men det er visst like spennende allikevel...flammende beveger seg jo!
Er veldig forsiktig med lys her i gården og går aldri i fra!! I disse brannfarlige tider er det lurt å tenke seg godt om.
Også må jeg si en liten ting til, har blogget en mnd tid nå og har snart 1000 treff!!?! Trodde jeg kom til å sitte her og skrive dagbok helt for meg selv jeg... Og så mange koselige kommentarer jeg har fått, jeg blir såå glad hver gang jeg ser det har kommet en kommentar :D Tusen takk alle sammen!
Har blitt avhengig av dette jeg nå, både av å blogge og å følge med på så mange andre flotte blogger som jeg bare oppdager flere og flere av :)

Avslutter med å ønske alle en brannsikker førjulstid!
Tudeluuu

4 kommentarer:

Drops sa...

Hei sveis i en peis!
Jo det er bare sau fra Ikea det. Og de sitter av seg selv.
oki
Herlig tre til jenta di da. Koselig at de små blir med i pyntingen, de synes jo det er så gøy...
ai ai ai pass deg pusekatt...
klem fra nina:)

Drops sa...

Hei sann
God morgen.
De blir i disse dager sendt ut awarder i bloggland.
Jeg har gitt deg en jeg :) Der ligger det også et utfordrning.... jaba daba doooo.....

Drops sa...

Så koselig:)
Ha en strålende dag Gunvor:)
Nå skal jeg kulen litt tror jeg.. Blir litt mye for meg detta.. hi hi hi

Anette sa...

Morsomt lite tre! Og veldig imponert over marsipan hundene - hun knuser iallefall meg på det feltet der... ;-)